Φορτωση

Συστεγασμένα Πολυϊατρεία «ΠΑΝΑΚΕΙΑ»

Στο χώρο που λειτουργούσε πριν το ΙΚΑ Αγ. Ιεροθέου, επί της οδού Κων/πόλεως 55 στην Ανθούπολη (πλησίον του ι.ν. Αγ. Μαρίνας), ο οποίος ανακαινίστηκε ριζικά, αισθητικά και λειτουργικά, στεγάστηκε η συλλογική πρωτοβουλία 19 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, με στόχο την έγκυρη πρόληψη και παροχή υπηρεσιών υγείας των πολιτών του Περιστερίου και των γειτονικών δήμων, με τον τίτλο: «Πανάκεια».

Η Πανάκεια, ως γνωστόν, ήταν θυγατέρα και ακόλουθος του Ασκληπιού, που είχε την αποστολή να του συλλέγει βότανα που χρησιμοποιούσε για την θεραπεία των ασθενών του και που σήμερα είναι μια λέξη- έννοια συνυφασμένη με τη θεραπεία πάσας νόσου.

Τα Ιατρεία Περιστερίου «Πανάκεια» λοιπόν, επισημοποίησαν την ελπιδοφόρο δραστηριότητά τους στις 27.6.2015, με φιλοδοξία την έγκυρη πρόληψη, θεραπεία και την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με όσο το δυνατόν προσιτό κόστος -όπως απαιτούν οι καιροί- αλλά και τη δέσμευση οι συντελεστές – επιστήμονές της να προάγουν με κάθε τρόπο την προάσπιση της καλής υγείας των πολιτών.

Δεκαεννέα καταξιωμένοι γιατροί, ταγμένοι στο ιερό τους λειτούργημα, στελεχώνουν τα εξής τμήματα: Αγγειολογικό, Αιματολογικό, Αλλεργιολογικό, Γαστρεντερολογικό, Γυναικολογικό, Δερματολογικό, Ενδοκρινολογικό, Καρδιολογικό, Νευρολογικό, Ορθοπεδικό, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Παθολογικό, Πνευμονολογικό, Ρευματολογικό Χειρουργικό, Ψυχιατρικό , Ωτορινολαρυγγολογικό, ενώ από τον Ιανουάριο του 2017 λειτουργεί και Μικροβιολογικό Εργαστήριο.